by nobilia

Pentru că livrăm mai mult decât o bucătărie

CONSULTANȚĂ

Știm cât de importantă este noua ta bucătărie pentru tine și familia ta. De aceea credem că a o cumpăra trebuie să se fie o experiență plăcută, entuziasmantă, lipsită de stres. Acesta este motivul pentru care suntem aici: consideră că intri într-un atelier, unde vei fi ajutat și ghidat pe întregul parcurs.

Începem cu nevoile și așteptările tale. Ele ne vor direcționa către caracteristicile viitoarei bucătării. Proiectăm 3D, ajustăm conform cerințelor, continuăm cu alegerea elementelor, culorilor, accesoriilor. Comandăm mobilierul, apoi stabilim împreună cele mai convenabile detalii legate de plată, transport și montaj. Ideile, inspirația și experiența pe care ți le punem la dispoziție se vor traduce în plăcerea de a intra în posesia noii tale bucătării.

Măsurători

Expertul nostru poate face o vizită la tine, ocazie cu care vei împărtăși la fața locului viziunea, iar noi vom înțelege corect spațiul, necesarul și așteptările tale. Este un pas important, din mai multe motive, de la alegerea designului potrivit casei tale și până la mici detalii funcționale și dimensionale care pot afecta întregul rezultat.

Proiectare 2D/3D

Vom trece apoi la proiectarea propriu-zisă a noii tale bucătării, într-un format tridimensional, pentru a putea înțelege și aprecia corect cum va arăta mobilierul. Împreună, vom face ajustările finale și vom stabili toate detaliile comenzii care va merge în producție.

Transport și montaj

Te vom ține la curent cu evoluția comenzii și momentul livrării. Mobilierul va fi transportat la locul punerii în operă, în condițiile de siguranță impuse de fabricant. Montajul se va realiza sub supravegherea unui consultant Mobelland, astfel încât tu să intri în posesia noii tale bucătării cu zâmbetul pe buze.

GARANȚIE

Bucătăriile oferite de Mobelland sunt produse în Germania, la standarde de calitate și siguranță specifice acestei țări. Ele sunt garantate minim 15 ani în ceea ce privește păstrarea funcționalităților, cromaticii și proprietăților suprafețelor, în condiții de intensă utilizare.

Contactează-ne

Contactează-ne pentru o întâlnire în care să ne împărtășești mai multe despre nevoile tale.

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie